LEEF!
Over eeuwig lijnen en jezelf accepteren

Niet meer eeuwig lijnen en toch weer aankomen, altijd weer die strijd met jezelf en de kilo's, word jij er moedeloos van? Echt je bent niet de enige: 97% van de mensen komt weer aan (en komt nog meer aan dan startgewicht) na een lijnpoging.

De mensen die het lukt om een dieet vol te houden en daarna op gewicht te blijven zijn de uitzondering, jij bent op zich normaal. Ben je er na de zoveelste poging ook klaar mee en wil je stoppen met die eeuwige strijd?

Gedragsverandering: met steun hou je het vol

Het leven is meer dan uiterlijk. In onze LEEF!-groep sporten we voor ons plezier, om ons fit te voelen en dat ook te worden. Er wordt naast intensief sporten ook veel plezier gemaakt en iedereen steunt elkaar. De focus ligt op goed voor jezelf zorgen: wat heb je nodig?

Naast de wekelijkse sportactiviteiten bestaat het programma uit workshops en persoonlijke coaching. Is dit mogelijk iets voor jou? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. 
Hoewel fitheid over het algemeen belangrijker is voor je gezondheid dan je gewicht, is het soms noodzakelijk voor je gezondheid om af te vallen. Bijvoorbeeld omdat je (pre)diabetes hebt of andere lichamelijke klachten. 

Vitaliteitsprofessionals zijn geschoold in gedragsverandering, weten wat daarvoor nodig is en ook hoe je de kans vergroot dat je het volhoudt. Wij kunnen ondersteunen bij een dieet (bijvoorbeeld van een diëtiste) of we gaan samen met jou op zoek naar een eet- en leefwijze die bij jou past en die je het beste kunt volhouden.
Afvallen is namelijk geen risicoloze onderneming. 

Ook als je wel wilt of moet afvallen kun je meedoen met het programma maar het programma wordt dan aangevuld met een persoonlijk traject.